Kérdése van?
Kérje szakértőnk segítségét!

Ajánlatkérés

Írja meg elképzelését, igényeit és kidolgozzuk Önnek személyre szabott ajánlatunkat.

Garázskapuk

BEMUTATÓTERMÜNKBEN MEGTEKINTHETI ÉS KIPRÓBÁLHATJA MOTOROS ILLETVE KÉZI MŰKÖDTETÉSŰ GARÁZSKAPUINKAT!

ECOTOR GARÁZSKAPU AKCIÓS ÁRAKKAL!

Hőszigetelt szekcionált garázskapu, ujjbecsípődés elleni védelemmel

10 Év átrozsdásodási garancia!

Német SOMMER motorral szerelve, amire 5 év gyári garancia vonatkozik!

Egyedi méret felár nélkül!

48 féle Renolit+2 gyári dekorfólia (ezt csak mi tudjuk)

Fokozott biztonság, kiváló hőszigetelés!

ecotor

A Magyarországon készülő EcoTor garázskapu közel 10 éve vált ismerté és kedvelté a hazai építkezők körében, elsősorban kedvező árával és kiemelkedő minőségével. Ez alatt az idő alatt több mint 15 000 családi házban került beépítésre.

Az  ECOTOR a garázskapuk folymatos fejlesztése, valamint a legmodernebb és legbiztonságosabb technológiák alkalmazása mellet kötelezte el magát.

Minden ECOTOR szekcionált garázskapu ISO 9001 és TÜV minősítéssel rendelkezik, az EUROPAI UNIOBAN lajstromozott és minden érvényben lévő, ide vonatkozó előírásnak megfelelő, CE jelzéssel ellátott termék.

garázskapu

Az  ECOTOR garázskapu a legjobb választás a gazdaságosan építkezőknek, mert az egyik jó tulajdonsága a kedvező ár, mely nem jár együtt a minőség romlásával.

Hogy lehetséges ez?

Az Európai Unióból, közvetlenül a gyártóktól érkező, első osztályú alapanyagból, válogatott szakember gárdával, gondos tervezéssel, precíz megmunkálással és összeszereléssel érhető el a kíváló minőség, kedvező áron.

Az  ECOTOR garázskapukat forgalomba hozatal előtt intenzív tesztnek vetik alá, így garantálható, hogy  kényelmet és biztos működést nyújtanak, hosszú éveken keresztül.

Az ECOTOR szekcionált garázskapu magas műszaki színvonalát biztosítja, hogy kíváló minőségű megbizható SOMMER motorokkal vannak felszerelve amire 5 év gyári garancia vonatkozik. Továbbá 10 év panel átrozsdádodási garancia érvényes!

Ha hosszú távú megoldást keres, ECOTOR garázskaput érdemes választani!

 Az elegáns megjelenésű ECOTOR szekcionált garázskapu szebbé és értékesebbé teszi otthonát

 A rendkívül masszív felépítése pedig alaposan megnehezíti a betörők dolgát és védi autóját.

ECOTOR Garázskapu Panelek

Az  ECOTOR garázskapuk a legszélesebb szín, mintázat és felület választékot kínálják. A közkedvelt fehéren kívül 200 szín és 30 féle fadekor kivitel választható. Így szinte nincs is olyan különleges igény, melyre ne nyújtana megoldást egy ECOTOR garázskapu.

ECOTOR EASY GARÁZSKAPU PANELEK

ECOTOR GARÁZSKAPU FEHÉR PANELEK

ECOTOR GARÁZSKAPU FADEKOR PANELEK

 

ECOTOR GARÁZSKAPU KAZETTÁS MINTÁZATÚ PANELEK

ECOTOR GARÁZSKAPU KÜLÖNLEGES PANELEK

(szélesbordás, borda nélküli és mikrobordás mintázattal, RAL 7016 szürke és RAL 9006 ezüstszürke színben)

ECOTOR GARÁZSKAPU BÁRMILYEN EGYEDI SZÍNBEN!

Ön kiválasztja az épülethez vagy egyéniségéhez legjobban illő színt és mintázatott, mellyel garázskapuja kiemelkedhet a hétköznapi és átlagos megoldások közül.

A természetes fahatás kedvelői pedig 30 féle, az igazi fához megtévesztésig hasonló fadekor kiviteléből is választhatnak. Így az ECOTOR garázskapuk tökéletesen illeszkednek bármilyen épülethez és szebbé, értékesebbé teszi otthonát. 

Eco Tor GARÁZSKAPU RENOLITH FÓLIÁVAL

Ezt csak mi tudjuk 48 féle Renolit+2 gyári dekorfólia:

Mit nyújt Önnek az ECOTOR GARÁZSKAPU?

Az ECOTOR esetében a 140 alapméreten kívül, bármilyen egyedi méretben rendelhető a garázskapu 6000 mm szélességig és 2965 mm magasságig FELÁR NÉLKÜL!

Dupla acéllemezes, masszív szendvicsszerkezet, mely a panelek teljes szélességében, a kapulapok belsejében elrejtett merevítőkkel van ellátva. Ez rendkívüli stabilitást biztosít!

 

Az ECOTOR garázskapu egyik legfontosabb tulajdonsága a biztonság. Ezért a kapulapok alsó és felső szélei olyan kialakítással rendelkeznek, hogy nem lehetséges az újjak becsípődése!

A 4cm vastag kapulapok szigetelő anyaga környezetbarát, habosított poliuretán, melynek köszönhetően kimagasló a hang és hő szigetelés (0,5 W/M2K). Akár egy 38cm-es téglafal! Fűtött garázsokhoz alkalmazva, jelentős mértékben csökkenti a fűtés költségeit. Kiváló mechanikai és szigetelési tulajdonságaikat természetes fizikai és kémiai közegben, - 30°C és + 100°C között garantáltan megtartja.

A rozsdától nem kell tartani mert a kapulapok horganyzott acéllemezből készülnek, melyet két réteg festék fed. Így tökéletesen ellenál az időjárásnak.

A görgőtartó, a vezetősín, a beépítő keret, a zsanérok, a torziós rugó, és az egyéb acél alkatrészek szintén horganyzottak. Ez biztosítja a garázskapu hosszú élettartamát, és a belső szerkezeti elemeknek is esztétikus megjelenést kölcsönöz.

Minden ECOTOR garázskapuhoz számitógépes méretezéssel, alapesetben  18 000 munkaciklusú,DIN 17223 szabvány szerint gyártott,  torziós rugó kerül felszerelésre. Segítségével a kapu könnyedén és egyenletesen mozgatható minden méretben a teljes mozgási tartományban. Társasházi teremgarázsoknál és nagy igénybevétel esetén akár 100 000 munkaciklusu rugóval is rendelhető a garázskapu. Így biztos lehet benne, hogy a garázskapu bírni fogja a többszörös igénybevételt is.

A padlóra záródó gumiprofil, a négyoldali gumitömítés, valamint a kapulapok közötti tömítés mindíg szorosan záródva védi a garázst. Esőnek szélnek nincs esélye.

Belső acélsodrony vezetés, kiálló alkatrlszek nélkül. Ez kizárja a sérülés veszélyét.

Acél tengelyeken elhelyezett csapágyazott, kopásálló műanyaggal burkolt görgők teszik csendessé az ECOTOR garázskapu működését.

Zárt tokozású sínvezetés, oldalsó benyúlás elleni védelemmel a garázskapu mindkét oldalán, a teljes magasságban.

Sima felületű, sülyesztett zsanérokkal kialakított forgáspontok fokozzák a biztonságot.

Minden ECOTOR garázskapu tartozéka, rugótörés elleni biztosítás, mely igény esetén zuhanásgátlóval is kiegészíthető. Ez teszi tökéletesen biztonságossá az ECOTOR garázskapukat.

A személybejáró ajtó, normál 14 mm-es és a szuper alacsony 20mm-es küszöbbel is választható. Az ECOTOR garázskapuba épített átjáró ajtó alap tartozéka a hidraulikus ajtóbehúzó is.

ECOTOR GARÁZSKAPUK hőszigetelt ablakokkal

Kívánságra különböző mintázatú hőszigetelt ablakokkal varázsolunk fényt garázsába

Kérje ingyenes árajánlatunkat! 


8000 Székesfehérvár, Havranek J. utca 45.
Tel/Fax: 06/22 310 426 Mobil: 06/20 512 5016 
br@modulablak.hu

Amit nyújtunk
  • Német profilrendszer
  • Tapasztalt Profi Szakemberek
  • Pontos Precíz Munka
  • Ingyenes tanácsadás, 3D látványterv
  • Helyszini felmérés szaktanácsadással
  • Egyedi méretek és formák
  • Kedvező ár, megfizethető minőség
* A 10 éves garancia részletes feltételeket lásd ide kattintva
Bemutatóterem és elérhetőségek

BR-Modul Kft.
BR-Modul Kft.
8000 Székesfehérvár, Havranek J. utca 83 (Térkép)
br.modul@gmail.com
info@modulablak.hu
Mobil: +36 20 512 5016 ,  Tel: 06 22 392 227