Kérdése van?
Kérje szakértőnk segítségét!

Ajánlatkérés

Írja meg elképzelését, igényeit és kidolgozzuk Önnek személyre szabott ajánlatunkat.

Redőnyök

Külsőtokos műanyag és alumínium redőnyök, belsőtokos redőnyök találhatóak kínálatunkban, így Ön biztosan megtalálja az otthonához leginkább illő megoldást.

Külsőtokos műanyag redőnyök

A különböző redőnyök közül szinte a legkeresettebb. lindab lemezes és alumínium tokvéges,tengely csapácson gördül a kefés lefutó sín lehet műanyag és alumínium. A redőnyök rejtett ütközővel ellátottak. Kombinálhatóak függőlegesen mozgatható szúnyoghálóval egybeépítve is. A redőnyök kézileg működtethetőek kívánság szerint gurtni vagy zsinór választásával.

A redőnytok választható vakolható változatban is. A redőny az ablak külső síkjára van ráépítve oly módon, hogy a redőnyök dobozának külső széle egybeesik a már szigetelt fal síkjával, így vakolás után nem látszik a redőnydoboz, és az alsó szerelőnyíláson át hozzáférhető a redőny szerkezet. Ez a változat is kombinálható függőlegesen mozgatható szúnyoghálóval egybeépítve is. A redõnyök kézileg mûködtethetőek kívánság szerint gurtni vagy zsinór választásával.

 

                                                  

Külsőtokos hőszigetelt alumínium redőnyök

A különböző redőnyök közül a legkorszerűbb. Teljesen alumínium szerkezet, csapágyazott acéltengellyel a redőnyléc gyárilag színezett (eloxált) alumíniumprofil, poliuretán habbal kitöltve, ami hő- és hangszigetelő.

A redőnylécek a biztonságosabb működés érdekében oldalirányú elcsúszás ellen ki vannak határolva (arriterezve). A lefutó sín kefézett alumínium.

A redőnyök rejtett ütközővel ellátottak. Kombinálhatóak függőlegesen mozgatható szúnyoghálóval egybeépítve is. A redőnyök kézileg működtethetőek kívánság szerint gurtni vagy zsinór választásával, illetve motoros mozgatásúak is lehetnek, hogy maximálisan az Ön kényelmét szolgálják.

A redőnytok választható vakolható változatban is. A redőny az ablak külső síkjára van ráépítve oly módon, hogy a redőny dobozának külső széle egybeesik a már szigetelt fal síkjával, így vakolás után nem látszik a redőnydoboz, és az alsó szerelőnyíláson át hozzáférhető a redőny szerkezet. Ez a változat is kombinálható függőlegesen mozgatható szúnyoghálóval egybeépítve is . A redőnyök kézileg működtethetőek kívánság szerint gurtni vagy zsinór választásával, illetve motoros mozgatásúak is lehetnek, hogy maximálisan az Ön kényelmét szolgálják.

 

 

Belsőtokos redőnyök

Előnye a külsőtokos redőnyökkel szemben, a nyílászárókkal együtt építjük be. A nyílászáró és a redőnytok közötti kapcsolatot speciális klipsz teszi lehetõvé, ennek köszönhetően az ablakelem statikusan is megerősítésre kerül.

A tok födémhez való rögzítése egy rögzítő lemez segítségével történik, mely minden ablakrendszerhez alkalmazható.

A ráépíthető redőnyök típustól függően külső és belső vakolóéllel is elláthatók, így a tok szélessége akár 38 cm-es falvastagságig is kiegészíthető.

Ez a változat is kombinálható függőlegesen mozgatható szúnyoghálóval egybeépítve is. Mûanyag és alumínium változatban is választható a lamella.

 

 

Kérje ajánlatunkat redőny beépítésre!
Redony
Redőnyök
Vissza
Amit nyújtunk
  • Német profilrendszer
  • Tapasztalt Profi Szakemberek
  • Pontos Precíz Munka
  • Ingyenes tanácsadás, 3D látványterv
  • Helyszini felmérés szaktanácsadással
  • Egyedi méretek és formák
  • Kedvező ár, megfizethető minőség
* A 10 éves garancia részletes feltételeket lásd ide kattintva
Bemutatóterem és elérhetőségek

BR-Modul Kft.
BR-Modul Kft.
8000 Székesfehérvár, Havranek J. utca 83 (Térkép)
br.modul@gmail.com
info@modulablak.hu
Mobil: +36 20 512 5016 ,  Tel: 06 22 392 227